ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2012 ΣΤΟ ΤΡΟΒΑΤΟ


Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε το  4ο (τέταρτο) τουρνουά ποδοσφαίρου στο Τροβάτο και πιο συγκεκριμένα στο γήπεδο του Αγ, Αθανασίου.

Πάρα πολλοί Τροβατιανοί, μικροί και μεγάλοι έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση, που ομολογουμένως έγινε πλέον η αγαπημένη εκδήλωση των μικρών μας φίλων και όχι μόνο.
Την Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012, όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στο γήπεδο του Αγ.Αθανασίου. Τα μέλη του Δ.Σ είχαν κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες από τις προηγούμενες ημέρε, ώστε να είναι όλοι έτοιμοι για τη εκδήλωση. 
Από νωρίς το απόγευμα άρχισαν να έρχονται οι μικροί μας φίλοι και σιγά-σιγά δημιουργήθηκαν 14 ομάδες, αποτελούμενες από όλες τις ηλικίες και όλα τα φύλα, γυναίκες και άνδρες. 











Για την ιστορία οι ομάδες και τα σκόρ ήταν:
1)”ΠΑΡΑΛΕΚΑΤΟΙ” - “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ”(5-4)
2)”ΠΥΡΑΥΛΟΙ” - “ΔΩΘΕ”(1-2)
3)”ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ”  - “A.O ΚΑΒΑΚΙΑ”(0-2)
4)”ΚΑΤΩ ΜΑΧΑΛΑΣ”  -  “ΑΗΤΤΗΤΟΙ”(2-0)
5)”ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ”  -  “ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ”(2-0)
6)”HELL-CATS”  -  “ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΕΣ”(1-0)
7)”ΑΠΑΝ”  -  “ΚΑΤ”(5-5)
Μία-μία οι ομάδες περνούσαν να πάρουν μπλουζάκια, τα οποία ήταν μια ευγενική προσφορά του Κόκκαλη Γεωργίου (συνεργείο ελαστικών αυτ/του ) τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ.
Στην συνέχεια ορίστηκαν οι προπονητές και οι διαιτητές για τους αγώνες, οι οποίοι ήταν δύο(2). Οι Τσατσαρώνης Ευάγγελος και Κορόζης Παναγιώτης.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τσουβαλοδρομίες, μικρών και μεγάλων και έβγαλε πολύ γέλιο. 



Όσοι τερμάτιζαν, πρώτοι, έπερναν από ένα λουκούμι. 
Οι αγώνες ξεκίνησαν με πρώτους τους μικρούς μας φίλους. Στη συνέχεια οι ομάδες των πιο μεγάλων και των γυναικών. 






















Τέλος έδωσαν ρεσιτάλ, με πολλές φάσεις  και γκολ, οι παλαίμαχοι.
Στην άλλη γωνιά του γηπέδου, γινόταν ένας άλλος αγώνας, για το πώς θα ψηθούν τα σουβλάκια.(περίπου 600),που θα προσφερθούν στους ποδοσφαιριστές  αλλά και στους θεατές, μαζί με αναψυκτικά. 
Όλα ήταν δωρεάν, Προσφορά του Πολιτιστικού Συλλόγου για τους παρευρισκόμενους χωριανούς και φίλους.
Τέλος η εκδήλωση έκλεισε με τις απονομές μεταλλείων και κυπέλλων στους παίκτες και προπονητές.











Η βραδιά έκλεισε με χορούς και τραγούδια τα οποία πρόσφερε με τα ηχητικά του ο Μαργώνης Θανάσης του Δημητρίου, όπου κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.



 Δείτε τώρα πως '' το τρίβουν το πιπέρι'' οι Τροβατιανοί






















Θα θέλαμε να τονίσουμε την αναγκαιότητα, στο ένα μέρος του γηπέδου, να μπει ένα μεγάλο πλέγμα, ώστε  να συγκρατεί τις μπάλες και να μην χάνονται.
Θα παρακαλούσαμε το τοπικό συμβούλιο σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο και τον Δήμο Αγράφων,να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες ,να γίνει το αίτημα πραγματικότητα.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς του τουρνουά Κόκκαλη Γεώργιο (συνεργείο ελαστικών αυτ/των στο Σχηματάρι Βοιωτίας και τον Μαργώνη Θανάση του Δημητρίου (μουσική κάλυψη κοινωνικών εκδηλώσεων γάμους-βαφτίσεις κλπ,6974612234), αλλά και όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν ώστε για μια ακόμη φορά να γίνει μια επιτυχημένη εκδήλωση.
Και του χρόνου να βρεθούμε όλοι πάλι, στο αγαπημένο μας χωριό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: