Πολιτιστικό καλοκαίρι 2017 στο Τροβάτο

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του φετινού καλοκαιριού στο χωριό μας έχει ως εξής:
 Το Σάββατο 5 Αυγούστου στην κεντρική πλατεία των Αγίων Θεοδώρων, θα    πραγματοποιηθεί το Τροβατιανό Αντάμωμα...

 ...Θα μας διασκεδάσουν με τις υπέροχες φωνές τους ο μοναδικός Γιάννης Γκόβαρης, η Αντριάνα Μόκκα, ο Άρης Ντίνας και η Πόπη Καραμπά. Στο κλαρίνο ο Θωμάς Βούζας.


 - Την Κυριακή 6 Αυγούστου, η γιορτή της Μεταμόρφωσης Του  Σωτήρος , μετά την εκκλησία και ώρα 11:00 π.μ θα γίνει η λαική συνέλευση του συλλόγου και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ του συλλόγου.  Η παρουσία όλων των χωριανών είναι απαραίτητη .

- Τη Δευτέρα 7 Αυγούστου το απόγευμα , θα πραγματοποιηθεί ο 6ος Διαγωνισμός Σκοποβολής  με αεροβόλα όπλα . Περιμένουμε μικρούς και μεγάλους να στοχεύσουμε "τα καλώς και τα κακώς κείμενα" .


- Την Τρίτη 8 Αυγούστου το απόγευμα , όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο μοναδικό γήπεδο του Αγίου Αθανασίου, για το τουρνουά ποδοδσφαίρου που το περιμένουν όλοι μικροί και μεγάλοι . Οι τσουβαλοδρομίες , αλλά και πολλές εκπλήξεις περιμένουν όλους τους χωριανούς , κάθε ηλικίας και φύλου . 


- Την Τετάρτη 9 Αυγούστου, θα γίνει ο 2ος αγώνας δρόμου που πέρυσι σημείωσε μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές όλων των ηλικιών και φύλων .   Ο αθλητισμός πρεπει να γίνει τρόπος ζωής για όλους , μικρούς και μεγάλους .


- Την Πέμπτη 10 Αυγούστου,  το απόγευμα στον Κάτω Μαχαλά και στον προαύλιο χώρο του Αγίου Δημητρίου, θα γίνει ο 2ος Διαγωνισμός Παραδοσιακής Πίτας με γάστρες. Σας περιμένουμε όλους και όλες, να ξεδιπλώσουμε το ταλέντο και την δεξιοτεχνία, αλλά και να δοκιμάσουμε ζωντανά τις θαυμάσιες παραδοσιακές αυτές γεύσεις.


- Την Τρίτη 15 Αυγούστου στην γιορτή Της Παναγίας και στο ιστορικό μοναστήρι Της
Παναγίας Τροβάτου
, τα μέλη του Συλλόγου μετά την Θεία Λειτουργία θα προσφέρουν κεράσματα στους παρευρισκόμενους.  


- Τέλος την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου ανήμερα της εορτής Του Τιμίου Σταυρού και στον ναό του Αγίου Δημητρίου στον Κάτω Μαχαλά, μετά την Θεία Λειτουργία τα μέλη του Συλλόγου θα προσφέρουν νηστήσιμα εδέσματα στους παρευρισκόμενους, κλείνοντας την αυλαία του καλοκαιριού και των καλοκαιρινών εκδηλώσεων για την φετινή χρονιά.
 

Περιμένουμε όλους και όλες να αγκαλιάσετε και να στηρίξετε όλες τις εκδηλώσεις που 
διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος, όπως μοναδικά οι Τροβατιανοί γνωρίζουν.