Ο 4ος Διαγωνισμός Σκοποβολής στο Τροβάτο


Την Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015 ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Πολιτιστικού συλλόγου Τροβάτου, με τον 4ο διαγωνισμό σκοποβολής με αεροβόλα όπλα. Η δυναμική παρουσία και το ενδιαφέρον του κόσμου, έδωσαν για μια ακόμη φορά ζωντάνια και παλμό στην εκδήλωση και στο χωριό.

Πάνω από 110 συμμετοχές στην πλειοψηφία τους  Τροβατιανή νεολαία που ξεδίπλωσαν το ταλέντο και τις ικανότητές τους, ώστε να πετύχουν τον στόχο.







































Στο τέλος του διαγωνισμού ισοβάθμησαν 2 σκοπευτές στην βαθμολογία και ξανά  σκόπευσαν για να αναδειχθεί νικητής. 
Τα αποτελέσματα και αυτοί που πήραν τα μετάλλια και το κύπελλο  είναι οι εξής :

Το κύπελο του διαγωνισμού το κέρδισε ο Μαργώνης Βαγγέλης,ο οποίος είχε  την καλύτερη βαθμολογία από όλους τους διαγωνιζόμενους.


Από τις γυναίκες η Νατάσα Μαρκέζ, η οποία είχε την καλύτερη βαθμολογία των γυναικών

 Από τα αγόρια ο Κόκκαλης Νίκος, ο οποίος είχε την καλύτερη βαθμολογία  των αγοριών το μετάλειο το πήρε ο παπούς του ο Νίκος Κόκκαλης

 Aπ' τα κορίτσια η Μαργώνη Δήμητρα, η οποία είχε τηνη καλύτερη βαθμολογία των κοριτσιών.

 Στα αξιοσημείωτα είναι ότι , οι περισσότερες συμμετοχές ήταν αξιόλογες και οι βαθμολογίες κυμάνθηκαν σε υψηλά επίπεδα στόχευσης .

 Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Μαργώνη Βασίλη του Θεοδώρου για την πολύτιμη προσφορά του όσον αφορά τον εξοπλισμό για την εκδήλωση, τον Dj του συλλόγου Μαργώνη Σάκη με τα ηχητικά του, τον Παπαδόπουλο Χρήστο του Παναγιώτη για την κάλυψη της εκδήλωσης με βίντεο και φωτογραφίες, αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους Τροβατιανούς και φίλους που παραβρέθηκαν και έδωσαν παλμό και ζωντάνια στην εκδήλωση και στο χωριό μας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: